Onze diensten

TRANSPORT
Onze specialiteit is betreft GESLOTEN PALLET- EN STUKGOEDVERVOER van zowel food- als non-foodproducten. In het bijzonder goederen die door hun kwetsbaarheid extra aandacht nodig hebben, een afwijkende maatvoering kennen, of waarbij procesverstoringen onacceptabel zijn.
Aangezien transport een transparante vorm van dienstverlening is, is het van het grootste belang om onderscheidend vermogen te hebben. Ons onderscheidende vermogen is hoogwaardige kwaliteit door betrouwbaarheid, stiptheid en flexibiliteit. Strakke en gestroomlijnde planning in combinatie met de betrokkenheid van een familiebedrijf zorgt voor een dienstverlening op verzorgde wijze.
Onze voertuigen zijn modern uitgerust en specifiek ingericht voor kwalitatief hoogwaardig vervoer: snel, op tijd, correct, scherp geprijsd en zonder hoofdbrekens.
Ons reguliere werkgebied betreft Nederland en België. Vanuit verschillende zogenaamde ‘hotspots’ hebben wij een netwerk gecreëerd van waaruit wij snel kunnen reageren op de vraag.

OP- EN OVERSLAG
In ons beveiligde warehouse kunnen wij de tijdelijk opslag van uw product voor u verzorgen. Stam Transport heeft 1.500 vierkante meter opslagruimte tot uw beschikking voor de opslag van uw product. Door onze opslagmogelijkheden zijn wij ook in staat om onze transportactiviteiten te optimaliseren.

LOGISTIEKE DIENSTVERLENING
Volledige afhandeling van uw logistieke proces kunnen wij, indien gewenst, voor u verzorgen. Order intake, logistieke verwerking, administratieve en financiële afhandeling. Wij zorgen dat u zich kunt richten op uw ‘core business’. U mag er op vertrouwen dat wij uw product op de juiste tijd, op de juiste plaats, conform afspraak en tegen de juiste kosten op de plaats van aflevering bezorgen.

MEDEWERKERS
Vanzelfsprekend zijn onze professionele chauffeurs opgeleid om in alle situaties adequaat te handelen. Onze volop gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers voeren op een betrouwbare, flexibele en kwalitatief hoogwaardige wijze uw opdrachten uit.